Vi bygger vores omdømme PÅ TILFREDSE KUNDER

Om Os

LN Tømrer og Snedkermester udfører alt arbejde indenfor tømrer, glas og snedkerfaget.

LN Tømrer og Snedkermester, din tømrer og snedkermester på Fyn.

LN Tømrer og Snedkermester spænder bredt indenfor alle former for bygge og renoveringsopgaver. Vi kan hjælpe fra den første ide til den færdige opgave, hvad enten det gælder et stort byggeri eller en mindre opgave. Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille.

Firmaet blev stiftet i 1994 af Lars Nielsen, og i 2005 blev firmaet omdannet til et anpartsselskab med 5 anpartshavere, som alle er medarbejdere i virksomheden.

Vi er i alt 7 tømrer/snedkere 3 lærlinge og en bogholder.

Vi sætter en ære i at levere arbejde i høj håndværksmæssig standard, og i en kvalitet som bygherren og slutbrugeren er tilfredse med i mange år fremover.

Det er vigtigt for os at at overholde love, regler og normer, samt være kendt som en seriøs samarbejdspartner, der leverer tømrer/snedker ydelser i top kvalitet.

Med en ægte kærlighed til træ og samlet mere end 200 års erfaring i rygsækken, kan du trygt regne med os til enhver tømreropgave eller snedkeropgave.

Vi vil gå foran som det gode eksempel, og være med til at trække branchen fremad og til stadighed op på et højere kvalitetsniveau, samt at styrke håndværksbranchen generelt.