Kvalitet

Kvalitet

Vi holder af kvalitet og faglige udfordringer med en vis sværhedsgrad.

Kvalitet er vigtig for os!

LN Tømrer og Snedkermester er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som tror på professionelt håndværk og kvalitet til tiden! Vi leverer derfor altid et arbejde i højeste kvalitet, ligesom vi er garant for altid at levere til aftalte tid og pris.

Dette gælder både ved store og små opgaver, om det så er en totalrenovering af dit hus eller en mindre snedkeropgave.

Vi anvender udelukkende godkendte byggematerialer med produktgaranti fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører.

Vores materialeleverandører er nøje udvalgte, og skal leve op til vores krav om kvalitet og optimalt materiale flow.

Vore samarbejdspartnere er ligeledes udvalgte, her er ingen Polakker/Litauer, men kun dygtige danske faglærte håndværkere ansat.

Vi bygger efter:

  • AB 92 Almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge og anlægsvirksomheder.
  • AB 93 Almindelige betingelser for totalentrepriser
  • Standardaftale om håndværksydelser, som Erhverv og byggestyrelsen, forbrugerrådet og en række af byggeriets organisationer har udarbejdet.

Kvalitet og tilfredse kunder

Tilfredse kunder er den bedste reklame. Derfor gør vi alt for at gøre arbejdet perfekt – hver gang. Det gælder på alle niveauer – lige fra store projekteringsaftaler med arkitekter og bygherrer til grundig oprydning på pladsen. Og opfølgningsfasen derefter er lige så vigtig som byggefasen.  Alle bygge- eller renoveringsfasens trin er nøje tilpasset et strengt kvalitetsstyringskrav, og vore håndværkere sørger for at være på forkant, så et byggeri altid kan tages i brug til det aftalte tidspunkt.

Kombinationen af god, håndværksmæssig kvalitet, overholdelse af tidsplaner og aftalt pris er afgørende for om vore kunder er tilfredse – og det er de.