Fagentreprise når du selv vil styre hele processen

Fagentreprise

Nøglen til succes i et hvilket som helst byggeprojekt er omhyggelig planlægning

LN Tømrer & Snedkermester har mange års erfaring med fagentreprise.

Fagentreprise benyttes typisk ved mindre opgaver, hvor der ikke indgår mange forskellige slags håndværkere.

Her er det nemlig dig, der styrer hele processen. Det vil sige at projektering (tegninger mv.), byggetilladelser, styring og koordinering af hele byggeprocessen, er dit ansvar og din opgave. Du skal således være i stand til at forudse, hvornår de enkelte håndværkere kan arbejde i forhold til hinanden, dog med udgangspunkt i håndværkernes tidsplaner.

Du skal selv udforme tilbudsmaterialer og indhente tilbud, samt skrive kontrakter med de implicerede håndværkere. Du har det fulde juridiske og økonomiske ansvar.

Det er også dig eller din rådgiver, som står for tilsyn og koordinering af byggearbejdet. Og når arbejdet er afsluttet, betaler du de enkelte håndværker-firmaer særskilt.

Fagentrepriser er oftest den mest krævende for bygherren (dig) i relation til tilrettelæggelse og styring af byggeriet. Derfor egner de sig bedst til mindre arbejde, som nyt tag, nyt køkken, carporte og udestuer mm.

Men ring endelig, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvilken entrepriseform der vil være mest optimal til dit projekt.

Og vi sender selvfølgelig altid gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi udfører alt arbejde indenfor tømrer, glas, og snedkerfaget. Og vi holder af kvalitet, og faglige udfordringer med en vis sværhedsgrad!